Piure De Praz Cremos
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul cremos de praz ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână 4 praz, lapte, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi Piure De Praz, Praz și usturoi piure de cartofi, și Supă cremoasă de piure de cartofi și praz.
Instrucțiuni
Aduceți cartofi, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-un cuptor olandez; fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți și păstrați cald.
Îndepărtați rădăcina, frunzele exterioare dure și vârfurile din Praz, lăsând 2 centimetri de frunze întunecate. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați prazul și sotati 5 minute. (Nu maro.)
Mash cartofi cu un masher de cartofi; se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, 1/2 cană de unt și următoarele 3 ingrediente până se amestecă. Se amestecă prazul.