Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel

Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel
Carnea de miel din Colorado și ceapa caramelizată cu esență de fenicul de miel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.54 pe portie. O porție conține 1157 calorii, 34G de proteine, și 86G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel, Cotlet de miel Colorado de la restaurantul Ototo, Denver Colorado, și Cotlet de miel cu salată de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați toată grăsimea din rundele de miel și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
2
Combinați rozmarin, cimbru, usturoi și 1/8 cană de ulei de canola. Marinați mielul în amestec de ierburi-usturoi, acoperit și refrigerat, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
MielMiel
3
Pentru esența de fenicul de miel: tăiați resturile de miel și tăiați-le în cuburi de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
MielMiel
4
Încălziți uleiul de canola până la fumat. Pan fry miel în loturi. Gatiti pana cand mielul este uniform caramelizat maro inchis, dar nu ars. Tulpina off grăsime și de-glazura tigaie cu otet si racla fond din partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
OțetOțet
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StocStoc
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cimbru, semințe de fenicul și vin roșu în oală. Reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Vin RoșuVin Roșu
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați demi-glace și fierbeți foarte încet timp de 2 până la 3 ore.
7
Adăugați apă pentru a aduce sosul la volumul original, după cum este necesar. Reduceți la jumătate și condimentați cu sare. Se strecoară prin chinois fin. Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
ApăApă
SareSare
8
Pentru a termina, aduceți o cană de sos la fiert. Bateți în două linguri de unt rece și verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
SosSos
9
Pentru miel: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți mielul din marinată. Condimentează bine cu sare. Puneți mielul la foc mare cu o lingură de ulei în tigaie rezistentă la cuptor. Se prăjește până la un maro închis, apoi se întoarce mielul și se transferă la cuptor timp de 7 până la 10 minute, pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
12
Puneți cartofii și sarea într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați apă rece și acoperiți. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
14
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
15
Combinați 4 linguri de unt și smântână într-o cratiță la foc mic și încălziți până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Curățați ceapa și feliați cât mai subțire posibil. La tigaia foarte fierbinte, adăugați 2 linguri de unt, apoi ceapă și sare. Amestecați și continuați să gătiți la foc mare până se colorează. Apoi reduceți căldura și caramelizați la o culoare maro castaniu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
UntUnt
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Puneți cartofii fierți în oala în care au fost fierți. Păstrați cartofii calzi la foc foarte mic, amestecând amestecul de smântână și unt și ceapă. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista