Piureul de mazăre este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piure de cartofi și mazăre bătute, Piure De Cartofi Cu Mazăre Și Scallions, și Piure de cartofi cu mazăre și mentă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți și amestecați mazărea congelată, frunzele de mentă și ceapa verde până când mazărea este fierbinte și fragedă, dar încă verde strălucitor, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Mentă
Ulei De Măsline
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se toarnă mazărea într-un castron și se pasează până când mazărea este bine zdrobită, dar încă ușor groasă. Se amestecă untul, zahărul brun și sarea și piperul și se amestecă până când zahărul s-a dizolvat.