Piure De Lămâie-Cimbru De Cartofi De Dovlecel
Zucchini cartof lămâie-cimbru Mash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 139 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cimbru de lămâie, unt, cartofi precum Yukon gold și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovlecel și piure de cartofi cu cimbru, Zucchini Cu Lămâie Și Cimbru, și Zucchini saut cu pui de lamaie-cimbru.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii transversal în felii groase de 1 inch. Într-o cratiță mare acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 2 inci și fierbeți, acoperiți, până se înmoaie, aproximativ 35 de minute.
Transferați cartofii într-o strecurătoare și rezervați apă de gătit. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, coajați și puneți într-un castron mare.
Adăugați cimbru de lămâie, unt și sare și piper după gust și cu un masher de cartofi piure grosier. Păstrați piureul cald, acoperit.
Aduceți apa de gătit la fierbere și fierbeți dovleceii până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine dovleceii în strecurătoare și zdrobiți grosier în cartofi. Mash poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet înainte de a fi răcit, acoperit. Reîncălziți piureul înainte de servire.