Piure de dovlecei prăjiți și usturoi
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Piureul de dovlecei prăjiți și usturoiul ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi Prăjit Piure De Cartofi, Cartofi Prăjiți-Piure De Usturoi, și Usturoi Prăjit Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați dovlecelul sau dovleacul într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Trim top 1/2-inch de la cap de usturoi (doar suficient pentru a expune cuișoare) și se adaugă, se taie partea în sus, la vas de copt.
Stropiți dovleceii și usturoiul cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Acoperiți vasul cu folie și coaceți 45 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți neacoperit până când usturoiul este auriu, iar dovlecelul este foarte fraged atunci când este străpuns cu un cuțit, cu 20 până la 40 de minute mai mult.
Transferați dovlecelul într-un robot de bucătărie. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți usturoiul din coji și adăugați la squash. Pulse, adăugând bulion 1/4 cană la un moment dat, până când se atinge consistența dorită. (Este posibil să nu utilizați tot bulionul.) Se amestecă untul și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper.