Piure De Dovlecei Kabocha
Piureul de dovlecei Kabocha este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 197 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Kabocha, Kabocha Squash Curry Roșu, și Crusted Kabocha Squash.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați dovleceii în jumătate și aruncați semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci și adăugați 1/2 cană de apă în vas. Acoperiți și coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Scoateți dovleceii din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați pulpa de pe piele și aruncați pielea.
Combinați pulpa de dovleac, 1/2 cană de zahăr brun și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.