Piure De Dovleac

Piure De Dovleac
Piureul de dovleac este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de smântână, scorțișoară măcinată, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Dovleac, Piure De Dovleac, și Piure De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Străpungeți pielea de dovleac cu un cuțit mic și așezați partea tăiată în jos într-un vas de copt; se toarnă suficientă apă pentru o adâncime de 1/2 inch. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți dovleceii într-un castron; adăugați 3/4 cană smântână, unt, zahăr brun, scorțișoară, sare și piper. Mash amestec folosind un masher de cartofi sau furculiță până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
PiperPiper
CartofiCartofi
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
5
Se ornează cu pătrunjel și 1 lingură smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista