Piure De Dovleac
Piureul de dovleac este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, sare și piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piure De Dovleac, Piure De Dovleac, și Piure De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Străpungeți pielea de dovleac cu un cuțit mic și așezați partea tăiată în jos într-un vas de copt; se toarnă suficientă apă pentru o adâncime de 1/2 inch. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, aproximativ 1 oră.
Scoateți dovleceii într-un castron; adăugați 3/4 cană smântână, unt, zahăr brun, scorțișoară, sare și piper. Mash amestec folosind un masher de cartofi sau furculiță până la omogenizare.
Se ornează cu pătrunjel și 1 lingură smântână.