Piure De Dovleac

Piureul de dovlecei Butternut este o garnitură care servește 2. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 519 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de nucșoară măcinată, sare kosher, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Piure De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Feliați dovlecelul pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați semințele.
Așezați jumătățile cu carnea în sus pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Presărați untul tăiat cubulețe și zahărul brun uniform pe ambele jumătăți.
Prăjiți timp de 45-60 de minute sau până când dovlecelul poate fi ușor străpuns cu un cuțit.
Un amestec lichid de unt și zahăr brun se va forma în godeurile dovleacului, asigurați-vă că includeți această delicioasă cu piureul.
Scoateți dovleceii din cuptor; se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Scoateți carnea și lichidul și puneți-l în robotul de bucătărie sau în blender.
Adăugați scorțișoara, nucșoara și sarea; pulsează până ajungi la o consistență cremoasă.
Dacă serviți acest piure delicios ca o garnitură simplă, reglați condimentul după gustul dvs. și aruncați încă câteva linguri de unt nesărat. Dacă îl folosiți pentru pâine de dovleac, lăsați piureul așa cum este scris.