Conopida și piureul de ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 93 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Piure De Conopidă Vreodată, Piure De Conopidă, și Piure de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați uleiul, conopida și usturoiul pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți amestecul de conopidă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ceapa și ingredientele rămase în amestecul de conopidă; mash cu un masher de cartofi.