Piure de conopidă și ceapă verde
Conopida și piureul de ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 93 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Piure De Conopidă Vreodată, Piure De Conopidă, și Piure de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Aruncați uleiul, conopida și usturoiul pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Puneți amestecul de conopidă într-un castron mare.
Adăugați ceapa și ingredientele rămase în amestecul de conopidă; mash cu un masher de cartofi.