Piure De Conopidă Picant, Afumat
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de conopidă picant și afumat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, smântână, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Piure De Conopidă Picant, Afumat, Creveți picante cu piure de conopidă și varză, și Supă De Conopidă Picantă, Afumată, Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti conopida intr-o insertie cu aburi peste apa clocotita, acoperita, pana cand este foarte moale, 15-20 de minute.
Transferați conopida aburită într-un blender și piureul cu brânza, laptele, smântâna și sucul de lămâie până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale borcanului blenderului, după cum este necesar.
Adăugați sosul adobo și sare și piper după gust, pulsați încă de câteva ori și transferați într-un bol de servire.
Se presară coriandru și se servește.