Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră

Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră
Piureul de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 174 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Și Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și C, Piure De Cartofi Cu Ceapă Caramelizată, și Ceapă caramelizată în piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie marecăldură mare; reduceți la mediu.Gatiti ceapa cu zahar si sare, amestecandocazional, până când ceapa maro,20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați câteva linguri de apăîn timp ce gătiți pentru a împiedica ceapa să se lipeascăsau să ardă. Umpleți un vas mediu plin cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofi șiparsnips; aduceți la fierbere la foc mare.Reduceți căldura și fierbeți până când cartofiiși păstârnacul sunt fragede cu furculița, 20 până la 25 de minute, apoi scurgeți. Bateți 1/4 din amestecul de păstârnac de cartofi și 3 uncii de bulion într-un castron de amestecare cu un mixer electric pe viteză medie până la omogenizare. Repetați, alternând între amestecul de cartofi-păstârnac șibulion, până când le-ați încorporat pe toate. Se pliază ceapa, brânza și cimbru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista