Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră
Piureul de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 174 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Și Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și C, Piure De Cartofi Cu Ceapă Caramelizată, și Ceapă caramelizată în piure de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie marecăldură mare; reduceți la mediu.Gatiti ceapa cu zahar si sare, amestecandocazional, până când ceapa maro,20 până la 25 de minute.
Adăugați câteva linguri de apăîn timp ce gătiți pentru a împiedica ceapa să se lipeascăsau să ardă. Umpleți un vas mediu plin cu apă rece.
Adăugați cartofi șiparsnips; aduceți la fierbere la foc mare.Reduceți căldura și fierbeți până când cartofiiși păstârnacul sunt fragede cu furculița, 20 până la 25 de minute, apoi scurgeți. Bateți 1/4 din amestecul de păstârnac de cartofi și 3 uncii de bulion într-un castron de amestecare cu un mixer electric pe viteză medie până la omogenizare. Repetați, alternând între amestecul de cartofi-păstârnac șibulion, până când le-ați încorporat pe toate. Se pliază ceapa, brânza și cimbru și se servește.