Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră

Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră
Piureul de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 174 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Și Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și C, Piure De Cartofi Cu Ceapă Caramelizată, și Ceapă caramelizată în piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie marecăldură mare; reduceți la mediu.Gatiti ceapa cu zahar si sare, amestecandocazional, până când ceapa maro,20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați câteva linguri de apăîn timp ce gătiți pentru a împiedica ceapa să se lipeascăsau să ardă. Umpleți un vas mediu plin cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați cartofi șiparsnips; aduceți la fierbere la foc mare.Reduceți căldura și fierbeți până când cartofiiși păstârnacul sunt fragede cu furculița, 20 până la 25 de minute, apoi scurgeți. Bateți 1/4 din amestecul de păstârnac de cartofi și 3 uncii de bulion într-un castron de amestecare cu un mixer electric pe viteză medie până la omogenizare. Repetați, alternând între amestecul de cartofi-păstârnac șibulion, până când le-ați încorporat pe toate. Se pliază ceapa, brânza și cimbru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista