Piure de cartofi și păstârnac
Piureul de cartofi și păstârnac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 235 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare kosher, ulei de măsline, cartofi Yukon gold și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Păstârnac Și Piure De Cartofi, Rețetă de piure de cartofi-păstârnac, și Piure de păstârnac curry.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și păstârnacul într-o cratiță mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când legumele sunt fragede cu furculița, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți de pe foc, rezervați 1/4 cană din lichidul de gătit, scurgeți și readuceți legumele în cratiță.
Adăugați lichid de gătit rezervat, ulei de măsline și sare și amestecați grosolan ingredientele împreună. Se amestecă până se combină uniform și se servește.