Piure de cartofi Yukon gold

Piure de cartofi Yukon gold
Piureul de cartofi Yukon gold ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întregi 30 și vegetariană are 138 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, zară, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Încercați Yukon Aur Piure De Cartofi, Piure Yukon Cartofi De Aur Reteta, și Piure Cremos Yukon Cartofi De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 4 kilograme cartofi Yukon gold cubed într-o cratiță mare, acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie, scurgeți. Întoarceți cartofii în tigaie, adăugați 1/2 cană de lapte cu conținut scăzut de grăsimi, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Mash cu un masher de cartofi până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista