Piure de cartofi Wasabi și ceapă verde
Wasabi și ceapa verde piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 342 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan asiatic, pastă de wasabi, cartofi finn și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Piure de cartofi Wasabi și ceapă verde, Ceapa Verde Piure De Cartofi, și Piure de cartofi cu zară, piper negru și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii la fiert în oală mare cu apă. Reduceți căldura la mediu; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 17 minute.
Între timp, aduceți smântâna, untul și pasta de wasabi la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se topește untul. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați fierbinte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu; se adaugă ceapa verde și se fierbe până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Pune deoparte. Folosind masher de cartofi în aceeași oală mare sau ricer, mash cartofi. Se amestecă amestecul de smântână fierbinte. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă ceapa verde. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul cu microunde, amestecând ocazional.
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele japoneze la nivel național.