Piure De Cartofi La Cuptor
Piureul de cartofi la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 254 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa, crema de branza, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piure De Cartofi La Cuptor, Piure De Cartofi La Cuptor, și Piure De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar ferm, aproximativ 15 minute; scurgere.
Într-un castron mare, zdrobiți cartofii cu untul și laptele. Cu un mixer de mână, bateți în cremă de brânză și ceapă. Într-un castron mic, bateți oul cu puțin piure de cartofi. Se amestecă în cartofi și se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-o caserolă de 2 litri.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când este pufos și ușor rumenit.