Piure De Cartofi Italieni

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul Italian de cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de frunze de busuioc, cartofi cu piele subțire, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Piure de cartofi cu Fontinan și pătrunjel Italian, Carne de vită italiană fără Gluten cu piure de cartofi, și Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Curățați și clătiți cartofii; tăiați în bucăți de 1 inch.
Adăugați cartofii în apă clocotită; acoperiți și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii se zdrobesc ușor, 10 până la 12 minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, încălziți 1 cană de lapte și usturoi până la abur, aproximativ 5 minute. (Sau într-un recipient cu 2 căni pentru microunde, încălziți laptele și usturoiul într-un cuptor cu microunde la putere maximă [100%] până la abur, 1 până la 2 minute.)
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte, uleiul, brânza, busuiocul și ardeiul. Mash cu un masher de cartofi sau un mixer electric până când cartofii sunt la fel de cocoloși sau netezi pe cât doriți, adăugând puțin mai mult lapte pentru o textură mai moale și mai cremoasă, dacă doriți.
Adăugați sare și piper după gust.