Piure de cartofi dulci și pere
Piureul de cartofi dulci și pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 234 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 34 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați Cartofi dulci și pere, Broccoli, cartofi dulci și pere, și Pere prăjite de arțar și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați perele, vinul și apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Întoarceți focul la mediu-mic și fierbeți până când perele sunt moi, aproximativ 5-10 minute.
Scoateți perele din vin și rezervați.
Așezați cartofii dulci într-un vas mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați cartofii să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Amestecați perele rezervate, laptele evaporat, vanilia, zahărul brun, untul, scorțișoara și nucșoara în cartofii dulci și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-un vas de servire și serviți fierbinte.