Piure De Cartofi Dulci Uscat La Cuptor
Piureul de cartofi dulci uscat la cuptor este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure Cremos La Cuptor, Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi, și Rotițe de friptură cu umplutură de roșii uscate la soare și piure de cartofi de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt și așezați-i în centrul cuptorului. Gatiti pana cand cartofii cedeaza complet in centru atunci cand sunt perforati cu varful unui cutit, 45 de minute pana la 1 ora, in functie de marimea unui cartof.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 375 grade F.
Așezați cartofii pe o suprafață plană și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia mijlocul lor pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, lăsând pielea în urmă.
Transferați carnea într-un vas mediu, rezistent la cuptor. Se amestecă ușor pentru a rupe orice bucăți mari și se introduce vasul în cuptor.
Coaceți în cuptor timp de 10 minute și dați din nou carnea.
Într-o cratiță mică, încălziți crema.
Transferați carnea de cartof dulce într-un castron mediu și amestecați în 1 lingură de unt și smântână. Condimentează cu sare, după gust.
Încălziți o tigaie și adăugați restul de 1 baton de unt. Lăsați-l să se topească și să devină maro deschis.
Transferați într-un castron pentru a opri rumenirea excesivă. Se amestecă sucul de portocale, coaja de portocală, sherry și melasă. Gust pentru condimente.
Se servește imediat cu cartofii.