Piure De Cartofi Dulci Uscat La Cuptor

Piure De Cartofi Dulci Uscat La Cuptor
Piureul de cartofi dulci uscat la cuptor este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure Cremos La Cuptor, Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi, și Rotițe de friptură cu umplutură de roșii uscate la soare și piure de cartofi de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt și așezați-i în centrul cuptorului. Gatiti pana cand cartofii cedeaza complet in centru atunci cand sunt perforati cu varful unui cutit, 45 de minute pana la 1 ora, in functie de marimea unui cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați cartofii pe o suprafață plană și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia mijlocul lor pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, lăsând pielea în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Transferați carnea într-un vas mediu, rezistent la cuptor. Se amestecă ușor pentru a rupe orice bucăți mari și se introduce vasul în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Coaceți în cuptor timp de 10 minute și dați din nou carnea.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Într-o cratiță mică, încălziți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Transferați carnea de cartof dulce într-un castron mediu și amestecați în 1 lingură de unt și smântână. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Încălziți o tigaie și adăugați restul de 1 baton de unt. Lăsați-l să se topească și să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Transferați într-un castron pentru a opri rumenirea excesivă. Se amestecă sucul de portocale, coaja de portocală, sherry și melasă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Se servește imediat cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista