Piure De Cartofi Dulci De Arțar
Piureul de cartofi dulci de arțar necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 304 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci de culoare Portocaliu închis, nuci pecan, sirop cu aromă de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare includ Ingredientul Secret (Sirop De Arțar): Piure De Cartofi Dulci De Arțar, Cartofi Dulci Cu Piure De Arțar, și Piure De Cartofi Dulci De Arțar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de cartofi F. Pierce cu furculiță.
Așezați cartofii în tigaie pătrată de 9 inci. Acoperiți; coaceți aproximativ 1 oră 25 de minute sau până când cartofii sunt fragezi când sunt străpunși cu o furculiță.
Lăsați cartofii să stea aproximativ 10 minute sau până când se răcește suficient pentru a se descurca; alunecați pielea și aruncați-o.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți siropul de arțar și untul până la fierbere. Reduceți căldura la minim.
Adăugați cartofi în cratiță; mash cartofi cu amestec de sirop, folosind mixer electric la viteză medie, până la lumină și pufos. Se amestecă sare și nucșoară.
Se presară cu nuci pecan.