Piure De Cartofi Dulci Cu Condimente Portocalii

Piure De Cartofi Dulci Cu Condimente Portocalii
Orange-Spice piure de cartofi dulci este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 198 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, scorțișoară măcinată, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați cinci condimente piure de cartofi dulci, Slab piure de cartofi dulci cu condimente plăcintă de dovleac și Chimayo Chile pulbere, și Piure De Cartofi Dulci Portocaliu-Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie; coaja. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți cartofii, sucul de portocale, nucșoara și ghimbirul într-un bol mare de amestecare la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CartofiCartofi
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Combinați pecanele tocate și următoarele 3 ingrediente; presărați uniform peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
CartofiCartofi
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista