Piure De Cartofi Dulci Cu Condimente Portocalii
Orange-Spice piure de cartofi dulci este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 198 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, scorțișoară măcinată, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați cinci condimente piure de cartofi dulci, Slab piure de cartofi dulci cu condimente plăcintă de dovleac și Chimayo Chile pulbere, și Piure De Cartofi Dulci Portocaliu-Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie; coaja. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Bateți cartofii, sucul de portocale, nucșoara și ghimbirul într-un bol mare de amestecare la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați pecanele tocate și următoarele 3 ingrediente; presărați uniform peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.