Piure de cartofi dulci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariane fără gluten și lacto ovo la colecția dvs., piureul de cartofi dulci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 275 de calorii, 4 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți per porție. 964 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de portocale, cartofi dulci, supă de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Piureul de cartofi dulci, piureul de cartofi dulci și piureul de cartofi dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Fierbeți cartofii până se înmoaie, scurgeți și rezervați. Întoarceți oala pe plită la foc mediu.
Adăugați untul și bananele în oală. Gatiti bananele 5 minute si adaugati in oala sucul de la 1 portocala, rezervati coaja. Lăsați sucul să se gătească, 1 minut.
Adăugați cartofii în oală și bulionul și zahărul. Piureați cartofii, bananele, bulionul și zahărul împreună până se combină bine. Se condimenteaza cu nucsoara, sare, piper si coaja de portocala, dupa gust. Piure pentru a combina condimentele și a servi.