Piure De Cartofi Dulci
Piureul de cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul brun, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci, Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți cartofii până se înmoaie, scurgeți și rezervați. Întoarceți oala în blatul aragazului la foc mediu.
Adăugați unt și banane în oală. Gatiti bananele 5 minute si adaugati sucul de 1 portocala in oala, rezervati coaja. Lăsați sucul să se gătească, 1 minut.
Adăugați cartofi în oală și stocul și zahărul. Mash cartofii, banana, stocul și zahărul împreună până se combină bine. Condimentează cu nucșoară, sare, piper și coajă de portocală, după gustul tău. Mash pentru a combina condimentele și servi.