Piure De Cartofi De Hrean
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi de hrean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 322 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână hrean, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean, Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, și Piure De Salsif Cu Unt Cu Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați și frecați bine cartofii. Curățați-le și tăiați-le în bucăți de aceeași dimensiune, astfel încât să se gătească uniform.
Puneți-le într-o oală de dimensiuni medii și adăugați usturoiul, frunzele de dafin, sarea și piperul, după gust. Se acoperă cu smântâna și laptele și se pune la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 de minute. Când sunt gătite, aruncați frunzele de dafin și cartofii de scurgere, rezervând lichidul de gătit. Puneți cartofii cu un tocător de cartofi folosind 1 1/2 căni din lichidul de gătit; folosiți mai mult dacă este necesar. Alternativ, treceți cartofii printr-un ricer sau o moară de alimente peste un castron și turnați o parte din amestecul de smântână, astfel încât să devină cremoși. Se amestecă hreanul și arpagicul tocat și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.