Piure de cartofi de aur Yukon cu unt de hrean
Piureul de cartofi Yukon Gold cu unt de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui mai puțin sodiu, smântână, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piure de cartofi de aur Yukon cu unt de hrean, Yukon Aur Piure De Cartofi, și Piure Cremos Yukon Cartofi De Aur.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti untul de hrean, încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți 1 minut.
Scoateți din căldură; rece.
Combinați șalotele, untul, pătrunjelul și hreanul într-un castron mic; amestecați bine.
Transferați amestecul de unt pe o foaie de folie de plastic. Formați amestecul de unt într-un jurnal lung de 3 inci, folosind folie de plastic pentru a ajuta la mucegai. Înfășurați Jurnalul strâns în folie de plastic și refrigerați până când este ferm.
Pentru a pregăti cartofii, așezați cartofii și frunza de dafin într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie; scurgeți. Aruncați frunza de dafin. Apăsați cartofii printr-un ricer sau o moară de alimente într-un castron mare.
Combinați laptele și bulionul într-un vas sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut sau până la cald.
Adăugați amestecul de lapte, smântâna, sarea și piperul în cartofi, amestecând până se omogenizează bine.
Se servește cu unt de hrean.