Piure de cartofi cu unt de usturoi prăjit
Piureul de cartofi cu unt de usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, aur yukon, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Piure de cartofi cu unt de usturoi prăjit, Usturoi Prăjit Piure De Cartofi, și Usturoi Prăjit Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti untul de usturoi, îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute.
Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi, untul, șalotele și rozmarinul.
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și întoarceți cartoful în tigaie.
Adăugați bulion și zară; mash la consistența dorită. Gatiti 2 minute sau pana cand se incalzeste bine, amestecand constant. Se amestecă untul de usturoi, pătrunjelul, sarea și piperul.