Piure de cartofi cu unt de usturoi prăjit

Piure de cartofi cu unt de usturoi prăjit
Piureul de cartofi cu unt de usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, aur yukon, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Piure de cartofi cu unt de usturoi prăjit, Usturoi Prăjit Piure De Cartofi, și Usturoi Prăjit Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti untul de usturoi, îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți la 350 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Combinați pulpa de usturoi, untul, șalotele și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Scurgeți și întoarceți cartoful în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bulion și zară; mash la consistența dorită. Gatiti 2 minute sau pana cand se incalzeste bine, amestecand constant. Se amestecă untul de usturoi, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista