Piure De Cartofi Cu Spanac Cremos

Piure De Cartofi Cu Spanac Cremos
Cartofii cremoși cu piure de spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 44 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți spanac pentru copii, lapte, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Cremos, Piure De Cartofi Cremos, și Piure De Cartofi Cremos.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adaugă usturoiul și se fierbe 1 minut sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Adăugați lapte și următoarele 3 ingrediente, amestecând cu un tel. Aduceți la foc mic și adăugați cartofi. Gatiti 2 minute sau pana cand cartofii sunt netezi si pufosi, amestecand ocazional. Se amestecă spanacul; lăsați să stea 1 minut sau până când spanacul începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista