Piure de cartofi cu spanac
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană ? Piureul de cartofi cu spanac ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 67 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 256 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Mergeți la magazin și cumpărați brânză cheddar, zahăr, piper și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este solid. Piureul de cartofi cu spanac , piureul de cartofi cu spanac ofilit și piureul de cartofi cu anghinare cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneti cartofii intr-o cratita si acoperiti cu apa; se acopera si se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 15-20 de minute sau pana cand sunt foarte fragezi.
Se scurge bine si se pune intr-un bol; piure.
Se adauga smantana, untul, zaharul, sarea, piperul si mararul; amesteca bine. Se amestecă spanacul.
Transferați într-un 2-qt uns. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau brânza se topește.