Piure de cartofi cu slănină, fermă și Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de slănină, fermă și Cheddar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 454 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 8657 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de slănină, brânză cheddar, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piure de cartofi cu Bacon și Cheddar, Piure De Cartofi Cu Slănină Și Cheddar, și Piure de cartofi cu slănină și Cheddar.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii cubați timp de 10-15 minute sau până când furculița este fragedă.
Scurgeți și puneți-l în vasul unui mixer de suport.
Adăugați untul, laptele, sarea de usturoi, piperul, condimentul fermei și 1/2 cană de brânză mărunțită.
Se amestecă până se combină.
Transferați cartofii într-un cuptor sau oală olandeză mare la foc mediu. Se acoperă cu brânza mărunțită rămasă și se închide capacul pentru a topi brânza timp de 3-5 minute.
Scoateți capacul și serviți cu slănină mărunțită deasupra.