Piure de cartofi cu rădăcină de țelină
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu rădăcină de țelină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 189 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină, Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină, și Piure de cartofi infuzat cu usturoi și rădăcină de țelină.
Instrucțiuni
Curățați rădăcinile de țelină și tăiați-le în 1-in. bucăți. Puneți într-o oală mare. Frecați cartofii și tăiați-i în 2-in. bucăți; adăugați-le în oală cu rădăcini de țelină. Acoperiți legumele cu apă rece și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 lingură. sare și gătește până când legumele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Transferați legumele fierbinți într-un castron mare și zdrobiți cu un tocător de cartofi sau o furculiță mare.
Se adaugă untul și smântâna și se amestecă pentru a se combina bine. Condimentează cu sare și piper după gust.