Piure De Cartofi Cu Praz Saut
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu praz saut ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nif ' s Buttermilk piure de cartofi cu praz sotat, Piure de cartofi și praz cu cimbru, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.
Instrucțiuni
Tăiați secțiunile de praz pe lungime în bucăți de dimensiuni de chibrit.
Încălziți uleiul de măsline într - o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați prazul și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți 1 minut sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Puneți cartoful tocat într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți cratița, reduceți focul și fierbeți 12 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și întoarceți cartoful în oală.
Adăugați zară, Neufchtel, unt, sare și piper negru proaspăt măcinat; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează.
Pentru a servi, așezați amestecul de cartofi într-un vas mare de servire; se acoperă cu praz sotat.