Piure De Cartofi Cu Praz Saut

Piure De Cartofi Cu Praz Saut
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu praz saut ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nif ' s Buttermilk piure de cartofi cu praz sotat, Piure de cartofi și praz cu cimbru, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Tăiați secțiunile de praz pe lungime în bucăți de dimensiuni de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Încălziți uleiul de măsline într - o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați prazul și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți 1 minut sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Puneți cartoful tocat într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Acoperiți cratița, reduceți focul și fierbeți 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Scurgeți și întoarceți cartoful în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați zară, Neufchtel, unt, sare și piper negru proaspăt măcinat; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
7
Pentru a servi, așezați amestecul de cartofi într-un vas mare de servire; se acoperă cu praz sotat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista