Piure de cartofi cu Năsturel și ceapă verde
Piureul de cartofi cu Năsturel și ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 59 cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, cartofi roșii, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Ceapa Verde, Cele mai bune piure de cartofi au brânză de capră, usturoi și ceapă verde, și Pui prăjit rapid cu cartofi, ceapă și Nasturel.
Instrucțiuni
Aduceți cratița medie de apă la fiert.
Adăugați Nasturel și blanch 10 secunde.
Scurgere. Se usucă și se toacă năsturelul.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 25 de minute.
Scurgere. Întoarceți cartofii în oală. Se amestecă la foc mediu până se evaporă orice exces de lichid, aproximativ 2 minute.
Aduceți laptele aproape la foc mic într-o cratiță mică.
Adăugați lapte fierbinte, unt și ulei în cartofi; se pasează până aproape se omogenizează. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu-mic, amestecând des, înainte de a continua.) Se amestecă ceapa verde și năsturelul. Se condimentează cu sare și piper.