Piure De Cartofi Cu Muștar
Mustar piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, muștar de cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Muștar, Piure De Cartofi Cu Muștar, și Pui de lămâie-muștar cu piure de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Puneți cartofii într-un castron mare cu untul și laptele și condimentați cu sare și piper.
Bateți cartofii folosind un mixer electric setat pe mediu până se omogenizează, 3 până la 4 minute, adăugând mai mult lapte dacă cartofii sunt prea uscați. Bateți muștarul cu cereale integrale și serviți imediat.