Piure de cartofi cu mazăre și mentă

Piureul de cartofi cu mazăre și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 273 calorii. Dacă aveți la îndemână smântână grea, mentă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlet de miel și salată de primăvară timpurie și piure de usturoi-mazăre de mentă-n-cartofi, Cotlete de miel cu piure de mazăre și mentă, și Piure de cartofi și mazăre bătute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală cu apă sărată și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic și gătiți cartofii până se înmoaie furculița, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți-o.
Așezați cartofii înapoi în oală și reveniți la foc. Amestecați cartofii, constant, timp de 2 până la 3 minute pentru a deshidrata cartofii.
Scoateți cartofii de pe foc și adăugați mazărea.
Adăugați untul. Folosind un tocător de mână, zdrobiți untul în cartofi.
Adăugați smântână și lapte. Cartofii ar trebui să fie încă un fel de cocoloși.
Adăugați menta și amestecați bine .Condimentează cartofii cu sare și piper.