Piure de cartofi cu hrean cu unt de arpagic

Piure de cartofi cu hrean cu unt de arpagic
Piure de cartofi cu hrean cu unt de arpagic este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo, cu 4 porții. Această garnitură are 436 de calorii, 5 g de proteine și 33 g de grăsime per porție. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea, sare și piper cușer, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: piure de cartofi Yukon Gold cu unt de hrean, cartofi copți cu hrean și arpagic și friptură în tigaie cu unt de arpagic-hrean.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți cartofii la microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de unt cu smântână groasă și crenguțe de cimbru. Se aduce la fiert, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scoateți crenguțele de cimbru și aruncați-le. Pune amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
5
Într-un castron mic combinați restul de 4 linguri de unt, arpagicul și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă până se încorporează bine.
7
Piureați ușor cartofii cu un piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
8
Se adaugă amestecul de smântână, hreanul și continuând să piureze până la consistența dorită. Nu amestecați prea mult sau cartofii vor deveni gumași. Condimentam cartofii cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
GummiesGummies
9
Transferați într-un bol de servire și acoperiți cu unt de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista