Piure de cartofi cu hrean cu unt de arpagic
Piure de cartofi cu hrean cu unt de arpagic este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo, cu 4 porții. Această garnitură are 436 de calorii, 5 g de proteine și 33 g de grăsime per porție. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea, sare și piper cușer, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: piure de cartofi Yukon Gold cu unt de hrean, cartofi copți cu hrean și arpagic și friptură în tigaie cu unt de arpagic-hrean.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți cartofii la microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de unt cu smântână groasă și crenguțe de cimbru. Se aduce la fiert, apoi se ia de pe foc.
Scoateți crenguțele de cimbru și aruncați-le. Pune amestecul deoparte.
Într-un castron mic combinați restul de 4 linguri de unt, arpagicul și asezonați cu sare și piper.
Se amestecă până se încorporează bine.
Piureați ușor cartofii cu un piure de cartofi.
Se adaugă amestecul de smântână, hreanul și continuând să piureze până la consistența dorită. Nu amestecați prea mult sau cartofii vor deveni gumași. Condimentam cartofii cu sare si piper.
Transferați într-un bol de servire și acoperiți cu unt de arpagic.