Piure de cartofi cu fenicul

Piure de cartofi cu fenicul este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 424 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jumătate și jumătate, unt, cartofi de aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fenicul prăjit și piure de rozmarin, Podgoriile Bouchaine în Carneros rece și frumos, cu o: Pan scoicile arse cu fenicul și piure de cartofi dulci, și Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru.
Instrucțiuni
Tăiați bazele din bulbii de fenicul; frunze de rezervă pentru garnitură.
Tăiați fiecare bec în jumătate prin bază.
Tăiați miezul din fiecare jumătate. Feliați feniculul pe lungime în felii de 1/4"; tăiați felii în jumătate transversal.
Combinați fenicul și jumătate și jumătate într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până când feniculul este foarte moale.
Scurgeți feniculul, rezervând lichidul de gătit.
Așezați fenicul și 2 linguri de lichid de gătit într-un blender sau robot de bucătărie; procesați 30 până la 45 de secunde sau până la netezire.
Între timp, aduceți cartoful și apa pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță mare; gatiti 15-20 de minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți cartofii și reveniți la cratiță.
Adăugați unt, piure de fenicul, sare și piper; se amestecă bine cu un masher de cartofi sau un mixer manual până se omogenizează. Pentru cartofii mai cremoși, adăugați lichid de gătit rezervat, 1 lingură la un moment dat, la textura dorită.
Garnisiți cu frunze de fenicul tocate, dacă doriți.