Piure de cartofi cu chili Mexican-Topper de brânză

Piure de cartofi cu chili Mexican-Topper de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi cu Topper Mexican de Chili-brânză. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 387 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de roșii, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mexican Chili-Brânză Topper, Piure De Cartofi Mexicani Cu Ardei Iute Verzi, și Quinoa Chili-mușcături de fasole (cu piure de cartofi dulci Chipotle) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa, untul și sarea până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă laptele și cartofii uscați până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Lăsați să stea aproximativ 30 de secunde sau până când lichidul este absorbit; bici cu furculita.
3
Într-o cratiță de 1 litru, gătiți fasolea și roșiile la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până la fierbinte. Lingură pe porții individuale de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se presară cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista