Piure de cartofi cu chili Mexican-Topper de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi cu Topper Mexican de Chili-brânză. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 387 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de roșii, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mexican Chili-Brânză Topper, Piure De Cartofi Mexicani Cu Ardei Iute Verzi, și Quinoa Chili-mușcături de fasole (cu piure de cartofi dulci Chipotle) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa, untul și sarea până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă laptele și cartofii uscați până se umezesc.
Lăsați să stea aproximativ 30 de secunde sau până când lichidul este absorbit; bici cu furculita.
3
Într-o cratiță de 1 litru, gătiți fasolea și roșiile la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până la fierbinte. Lingură pe porții individuale de cartofi.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.