Piure de cartofi cu ceapă caramelizată și brânză de capră

Piureul de cartofi cu ceapă caramelizată și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 109 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți piper, cartofi Yukon gold, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi caramelizați și piure de brânză de capră, Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră, și Cele mai bune cartofi piure au brânză de capră, usturoi și ceapă verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare și gătiți 22 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați 2 linguri de apă, 1 lingură la un moment dat, pe măsură ce lichidul se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite după fiecare adăugare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
. În timp ce ceapa gătește, puneți cartoful într-un cuptor olandez și adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Puneți laptele într-o măsură de sticlă de 1 cană. Cuptor cu microunde la mediu (50% Putere) 30 secunde sau până la cald.
Adăugați brânză în cartof în tigaie. Mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi de 3 sau 4 ori sau până când brânza se topește.
Adăugați lapte, restul de 1/2 linguriță de sare și piper; mash la consistența dorită. Se amestecă ceapa rezervată și se servește imediat.