Piure De Cartofi Catifelat

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul catifelat de cartofi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 250 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Catifelat, Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți crema cu untul într-o cratiță mică la foc mediu până când untul se topește; deoparte.
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere apoi se adaugă 1 linguriță de sare și se reduce focul și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când cartofii sunt foarte fragede.
Scurgere. Treceți cartofii printr-o moară de alimente sau un ricer într-un bol mare de amestecare. Se amestecă amestecul cald de smântână și unt până când crema este absorbită și amestecul este neted. Condimentați cartofii cu sare și piper și terminați-i amestecând în 1/4 cană de ulei de măsline. Se acoperă cu arpagic tocat.