Piure De Cartofi

Piureul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra cartofului. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartoful este fraged.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Adăugați unt, sare și piper; amestecați cu un masher de cartofi până se topește untul.
Adăugați lapte, zdrobind până la consistența dorită.
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.