Piure Cremos De Cartofi Dulci
Piureul cremos de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 252 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun ferm domino, coajă portocalie, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi dulci cu piure cremos bogat în unt, Piure De Cartofi Cremoși, și Piure De Cartofi Cremoși.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie; coaja. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Bateți cartofii, 1/4 cană de zahăr brun, următoarele trei ingrediente și 1/4 linguriță. scorțișoară într-un castron mare la viteză medie cu un mixer electric până la neted. Amestecați amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați pecanele tocate, coaja portocalie, restul de 1/4 cană de zahăr brun și restul de 1/2 linguriță. scorțișoară; se presară uniform peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Notă: pregătiți cartofii dulci cu o zi în avans, dacă doriți. Puneți o lingură într - un vas de copt de 13 x 9 inci (nu adăugați topping), acoperiți cu folie de plastic și refrigerați.
Scoateți cartofii din frigider și lăsați să stea 20 de minute la temperatura camerei.
Presărați amestecul de pecan uniform peste cartofi și coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine.