Piure Clasic De Cartofi

Piure Clasic De Cartofi
Piureul clasic de cartofi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 485 calorii. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de smântână grea, cartofi russet burbank, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Piure Clasic De Cartofi, Piure Clasic De Cartofi, și Piure Clasic De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii, tăiați-i în bucăți mari (aproximativ cuburi de 2 inci) și puneți-i într-o oală mare cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere lentă la foc mediu-mare.În timp ce cartofii se gătesc, tăiați untul în cuburi mici și lăsați-l deoparte.Când cartofii sunt fragede cu furculița, se scurg bine și se întorc în oală; lasa sa stea 5 minute sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cartofii în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Cu mixerul la foc mic, adăugați unt și smântână până când cartofii sunt netezi. Se amestecă scallions, dacă se folosește, și se condimentează generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ceapa VerdeCeapa Verde
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista