Pitas Libanez Umplut Cu Carne (Arayes)

Pitas Libanez Umplut Cu Carne (Arayes)
Reteta Pitas libanez umplute cu carne (Arayes) ar putea satisface pofta ta de Est middl în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 16 porții cu 251 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Carne Libaneză, Vinete Umplute Libaneze, și Anghinare Umplute Libaneze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, usturoiul și pătrunjelul până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Scoateți într-un castron mare și adăugați carnea de vită, roșiile, garam masala, nucile de pin și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Se amestecă cu mâinile până se combină bine.
6
Aranjați sferturile de pita pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Umpleți fiecare sfert cu aproximativ 2 linguri de amestec de carne, aplatizându-l astfel încât umplutura să fie uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Periați fiecare sfert pe ambele părți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8
Presărați sare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
9
Coaceți timp de 20 de minute, întorcându-vă o dată la jumătate. Pitas ar trebui să fie rumenit și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista