Pitas de miel cu roșii, ceai și sos de iaurt cu mentă
Rețeta Pitas de miel cu roșii, ceai și sos de iaurt cu mentă se poate face în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 668 de calorii. Pentru 5,1 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de bulion de pui, roșii prune, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 81%. Raft de miel la grătar cu sos de roșii și mentă, Pitas de miel cu sos de lămâie și mentă și Pitas de miel cu tsatziki de castraveți și mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înfășurați pita în folie și încălziți la cuptorul mic. Tăiați mielul fiert felii subțiri. Într-o tigaie mică, la foc moderat, aduceți supa de pui la fierbere, reduceți focul la mic.
Adăugați feliile de miel pentru a se reîncălzi, menținând-o umed.
Într-o a doua tigaie, la foc moderat, adăugați ulei, 1 rând de tigaie, roșii tăiate cubulețe și ceapă.
Încălziți roșiile și ceapa, 2 minute. Asezonați cu sare și piper apoi opriți arzătorul.
Combina iaurtul cu chimen, coriandru si menta.
Pentru asamblare, scoateți carnea din bulionul cald cu un clește și scuturați excesul de lichid. Aranjați câteva felii de miel în centrul pita. Acoperiți cu câteva linguri de roșii și ceai verde și dressingul de iaurt.