Pitas de creveți și Kale ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1015 calorii, 50g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de năut fără sare, ceapă, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare includ Salata de pui, Kale și stafide se întinde cu mini Pitas, Pitas De Creveți Mango, și Pitas De Salată De Creveți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Bateți iaurtul, 2 1/2 linguri ulei de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, 1/4 linguriță sare și cayenne într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați kale și aruncați pentru a acoperi; puneți deoparte la temperatura camerei în timp ce pregătiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Kale
4
Aruncați creveții cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline pe o foaie de copt. Se fierbe până se fierbe, 4 până la 5 minute; se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Adăugați creveții, nautul, roșiile și ceapa roșie în vasul cu kale; aruncați pentru a acoperi. Stivați pitas pe o farfurie și încălziți la cuptorul cu microunde, aproximativ 30 de secunde. Umpleți cu amestecul de creveți-kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca B. R. Cohn Silver Label Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
B. R. Cohn Silver Label Sauvignon Blanc
Provenind din cele mai bune podgorii din Valea Sonoma, cu zile calde însorite și seri răcoroase. Eticheta de argint 2018 Sauvignon Blanc este sortată manual, apoi întregul cluster presat la cramă pentru a menține vinul delicat și fructe înainte. Acest vin oferă arome ispititoare de citrice, pepene verde și minerale, cu o notă de stejar prăjit și arome de grapefruit și miere.