Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 544 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de hummus, năut, bucăți de pâine plată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sandvișuri cu pita Tunan și năut, Pizza Pita Cu Spanac De Năut, și Burgeri cu quinoa de năut în buzunare Pita.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați nautul și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul tocat, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și aruncați. Într-un castron mic, combinați frunzele întregi de pătrunjel, roșiile și uleiul rămas, sarea și piperul. Împărțiți pitasele calde sau pâinea plată între farfurii individuale și întindeți-le cu hummus. Se acoperă cu nautul, ceapa și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Suc De Lămâie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Năut
Sos Fierbinte
Tomate
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Piper
Kilograme De Mure (aproximativ
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se servește cu salata de pătrunjel, iaurt și pene de lămâie. Bacsis: pentru un topping deosebit de bogat și acidulat, folosiți iaurt grecesc gros și cremos.