Pisto Manchego cu pâine prăjită
Pisto Manchego cu pâine prăjită este un vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Amestec de roșii și legume (Pisto Manchego), Cina In Seara Asta: Pisto Manchego (Ratatouille Spaniolă), și Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face Pisto: într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Se adaugă ceapa și vinetele și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Se adaugă ardeii roșii și se sotează încă cinci minute.
Adăugați roșiile și reduceți focul la mediu scăzut. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă 1/2 cană de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Pentru a face toasturi: Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați rondele de baghetă pe o foaie de copt într-un singur strat și presărați cu ulei de măsline.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Serviți pisto cald sau la temperatura camerei cu pâine prăjită alături.