Pisco Sour
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură vegetariană? Pisco Sour ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou pasteurizate, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pisco Sour, Pisco Sour, și Pisco Sour.
Instrucțiuni
Într-un blender, rotiți 3 cuburi de gheață, pisco, zahăr, suc proaspăt de lămâie și albușuri de ou. Rotiți până se omogenizează (nu veți mai auzi gheața crăpând pe partea laterală a blenderului) și serviți drept în sus într-un pahar de martini cu un strop de amare aromate și o pană de var.
Cămară Peruviană: Pisco. Un brandy distilat din mai multe soiuri diferite de struguri cultivate în America de Sud, este băutura națională a Peru și vine în mai multe stiluri-de la netedă și sippable la dur și de foc. (Chile produce și pisco, deși Peru susține că versiunea Chiliană nu este pisco reală, ci un coniac chilian care are nevoie de propriul nume.) Pisco a devenit popular în California în timpul Goanei după aur, când minerii Peruvieni de acolo și-au lăudat virtuțile colegilor căutători de avere.