Pisco Sour
Această rețetă servește 3 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 572 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți amare, albuș de ou pasteurizat, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pisco Sour, Pisco Sour, și Pisco Sour al tatălui lui Dan.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și apa.
Se încălzește la foc mediu, amestecând frecvent, până se dizolvă zahărul. Capac; a se păstra la frigider pentru a fi folosit ca sirop simplu în pas
În băutură sau agitator martini, amestecați Pisco, suc de lămâie, albuș de ou, 1 oz de sirop simplu și cuburi de gheață până când albușul de ou este spumos.
Se toarnă în 3 pahare mici; acoperiți fiecare cu 1 picătură de bitter.