Pisang Goreng (Indoneziană Banana blinele) este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 457 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de aromă de rom, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Indoneziană Nasi Goreng, Mie Goreng-Taitei Prajiti Indonezieni, și Fidea Indoneziană Prăjită (Bakmi Goreng) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și pudra de vanilie. Faceți o fântână în centru și turnați lapte, ou, unt topit și aromă de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Ouă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă până se omogenizează. Îndoiți felii de banane până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
3
Încălziți uleiul într-un wok sau friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Aruncați amestecul de banane cu lingură în ulei fierbinte. Se prăjește până se rumenesc și se crocant, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Ulei De Gătit
5
Scoateți bananele din ulei și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.